Otvoren butik Luna u Podgorici

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


20. decembar 2011.
Podgorica/ Crna Gora (PRObjave) - U petak, 16. decembra svečano je otvoren novi Luna butik u Podgorici. Posle prodora na norveško, slovenačko i tržište Republike Srpske, Luna je ovim proširila svoju maloprodajnu mrežu i na tržište Crne Gore.

Svečanosti su u velikom broju prisustvovali predstavnici uglednih crnogorskih firmi i institucija, a počasni gosti bili su članovi muzičkog sastava Neverne bebe, Lunini dugogodišnji prijatelji i partneri.

Prisutni su imali priliku da uz koktel pogledaju novi spot Nevernih bebe za pesmu "Kuća za spas", koji je realizovan uz podršku modne kuće Luna. U novoobnovljenoj saradnji modna kuća Luna oblačiće lepšu polovinu poznatog benda. Predstavnici Nevernih beba, Milan Đurđević i Jelena Pudar, drage volje su za svoje fanove potpisivali diskove svog novog albuma - "Praštam".

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće Luna, pozdravila je prisutne dame naglasivši da je ovim napravljen još jedan korak u osvajanu novih svetskih tržišta. Opravdana su očekivanja Luninih kupaca i još jednom dokazan kvalitet njenog poslovanja.

Извор[уреди]