Odnosi među koalicionim partnerima korektni

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


10. фебруар 2011.
BEOGRAD, 10. februara 2011. (Beta) - Odnosi među koalicionim partnerima su izuzetno korektni, kao i na početku formiranja Vlade, izjavio je u četvrtak ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac.

"Vlada danas ima regularnu sednicu i niko ne nudi ostavke", kazao je Šutanovac novinarima prilikom obilaska radova na izgradnji stanova na prostoru nekadašnje kasarine "Stepa Stepanović" u Beogradu, komentarišući pisanje pojedinih novina koje su u četvrtak prenele da je premijer Srbije Mirko Cvetković ponudio ostavku predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

Na pitanje novinara o navodima da ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić nije bio na sednicama vlade dve nedelje, Šutanovac je kazao da nije primetio da nije bio na sednicama i dodao da nije čuo ni da Dinkić neće dolaziti na sednice.

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić kazao je da "ne vidi probleme u funkcionisanju vlade". Dulić je kazao da misli da problema ima mnogo više u medijima nego što ih ima u funkcionisanju vlade, dodavši da bi o eventualnim problemima trebalo razgovarati na nivou lidera stranaka, što očekuje da će se desti "što je pre moguće".


Извор[уреди]