Пређи на садржај

Odluka disciplinske komisije 29. oktobra

Извор: Викиновости


18. октобар 2010.

Ženeva / Švajcarska, (Beta) - Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) doneće odluku povodom prekida utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Italije u petak 29. oktobra, a ne u četvrtak 28. oktobra, saopštila je u ponedeljak ta organizacija italijanskoj agenciji Ansi.

UEFA je takođe demantovala da će organizovati, uoči tog sastanka, susrete delegacija Srbije i Italije, kao što su nagoveštavali italijanski mediji.

Kako prenosi Ansa, UEFA je negirala i da se predsednik organizacije Mišel Platini u ponedeljak na svečanosti povodom otvaranja novog sedišta tog tela, takođe u Nionu, u Švajcarskoj, sastao s delegacijom Fudbalskog saveza Srbije.

„Organizovali smo svečanost zatvorenu za medije. Razne zvanice moći će, naravno, da razgovaraju među sobom, ali nema nikakvih zvaničnih poseta", navela je UEFA. "Nismo organizovali nikakav sastanak pre odluke disciplinske komisije“, rekao je toj agenciji portparol UEFA, negirajući navode italijanskih medija o sastanku predstavnika saveza Srbije i Italije uz prisustvo delegata UEFE 25. oktobra.

Извор

[уреди]