Пређи на садржај

Odbor za bezbednost u utorak o napadu na Ilića

Извор: Викиновости8. фебруар 2010.
BEOGRAD, 8. februara 2010. (Beta) - Odbor za bezbednost Skupštine Srbije razmatraće u utorak informacije o napadu na predsednika Nove Srbije Velimira Ilića i izveštaj BIA o navodima bivšeg savetnika crnogorskog premijera Ratka Kneževića o sastanku Stanka Subotića i naprednjaka u Parizu.

"Očekujem da dobijemo informacije od Ministarstva unutrašnjih poslova. Pozvali smo direktora Bezbednosno informativne agencije i nadam će se i on odazvati našem pozivu. Ministar unutrašnih poslova i direktor BIA najpozvanije su osobe da nam daju sve što imaju kao saznanja o tom događaju", izjavio je predsednik Odbora Dragan Todorović radiju Beta-RFI.

Lidera NS u petak u centru Beograda tokom stranačkog skupa fizički je napao Dejan Stojadinović. Ilić je zbog povreda proveo noć u bolnici posle čega je pušten na kućno lečenje.

"Postoji mogućnost da iza ovog događaja eventualno nešto stoji i mislim da bi bilo najbolje da odmah raščistimo sve nedoumice i na svaki mogući način dođemo do potpunije informacije", rekao je Todorović.


Извор[уреди]