OSA proslavila 23. rođendan

Извор: Викиновости


28. septembar 2012.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - Kompanija OSA Računarski inženjering, čija je glavna delatnost od njenog osnivanja 1989.godine inženjering, razvoj softverskih rešenja i implementacija profesionalnih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije, ove godine, tačnije 22. septembra, obeležila je pune 23 godine svog postojanja.

Osnivači i vlasnici kompanije, Željko Tomić i Boris Damjanović, organizovali su sa svojim zaposlenima i članovima njihovih porodica proslavu povodom godišnjice u restoranu "Franš". Tom prilikom su tradicionalno uručene nagrade zaposlenima koji su članovi OSA tima već 10 godina. Nagrade su uručene Aleksandru Dobrijeviću (rukovodiocu sektora prodaje Oce-Canon-Kern) i Stevanu Raciću (šefu servisne službe) kao priznanje za 10 godina kvalitetnog rada i truda u kompaniji OSA.

Pune 23 godine iskustva u IT oblasti obezbedilo je OSI dobru poziciju kako na lokalnom tako i na tržištu Adriatik regije gde je od prošle godine proširila svoje poslovanje i otvorila dve ćerke firme u Sloveniji i Hrvatskoj. OSA je uspešno prošla kroz sve dosadašnje krizne periode, a sigurni smo da će sa fokusiranim poslovanjem i lojalnim zaposlenima nastaviti da se razvija i u budućnosti.

Trenutna delatnost kompanije OSA je distribucija Autodesk softvera na teritoriji cele Adriatik regije, distribucija vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i skeniranje Oce i Canon, kao i sistema za kovertiranje proizvođača Kern. Pored distribucije ovih svetskih kompanija, OSA razvija sopstveno softversko rešenja za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima UniDocs.

Извор[уреди]