Oštre kritike na račun sudija

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу26. март 2010.
BEOGRAD, 26. marta 2010. (Beta) - Fudbalski klub Smederevo oštro je kritikovao suđenje na utakmici sa Crvenom zvezdom u 20. kolu Super lige Srbije na kojoj je poražen sa 1:2.

"FK Smederevo je prinuđen da se prvi put javno oglasi... i ukaže na grube povrede pravila od strane glavnog arbitra Maja Vujovića", ističe se u saopštenju Smedereva, koje prenosi beogradska sportska štampa.

Smederevo je prvi gol primilo iz penala dosudjenog u 31. minutu kada je Slavko Lukić navodno oborio fudbalera Zvezde Kadua. Ostalo je, ipak, sporno da li je Kadu loptu primio rukom, ali i da li je kontakt sa Lukićem bio dovoljan za najstrožu kaznu. Sudiji Vujoviću Smederevo je zamerilo i što je ostao nem na oštar start golmana Zvezde Saše Stamenkovića na Nenadu Mladenoviću u 71. minutu.

"Vrhunas drskosti i tendencioznosti sudija Vujović pokazuje prilikom intervencije pomoćnog arbitra Radovana Stepanovića. Pomoćni sudija skreće pažnju glavnom sudiji da start golmana domaće ekipe zaslužuje crveni karton na šta Vujović odgovara rečima: 'Ovde ja sudim, a ne ti'... što je više igrača Smedereva jasno čulo", navodi se u saopštenju Smedereva.


Извор[уреди]