Пређи на садржај

Novi Pazar želi u Super ligu

Извор: Викиновости


Датотека:Srbgrb.jpg

22. јун 2011.
Нови Пазар/ Србија (Beta) - Sportski direktor fudbalskog kluba Novi Pazar Sead Brunčević rekao je u sredu da se ovaj kolektiv priprema za takmičenje u Prvoj ligi Srbije u sledećoj sezoni, ali i da je spreman da, ako se ukaže prilika, „uskoči“ u Super ligu.

„Mi se pripremamo za nastup u istom rangu u kojem smo bili i u tek završenoj sezoni, dakle u Prvoj ligi Srbije. Ipak, spremni smo da uskočimo, kao trećeplasirani tim prvoligaškog prvenstva, ako neko odustane, bilo zbog finansijskih ili infrastrukturnih problema“ rekao je Brunčević radiju Sto plus.

Pojedini mediji u više navrata su objavili da je nastup Novopazaraca u najvišem rangu praktično „gotova stvar“, a da će popularni plavi u eliti zameniti beogradski BASK, koji je ove godine osvojio prvo mesto u Prvoj ligi i tako stekao pravo igranja u Super ligi.

„Ne bih se sada bavio tom tematikom. Mi smo trenutno preokupirani rešavanjem trenerskog pitanja, kao i igračkim kadrom za sledeću sezonu“, kazao je Brunčević.

Prvenstvo u Prvoj ligi Srbije okončano je 15. juna. Plasman u Super ligu obezbedila su dva prvoplasirana tima, BASK i Radnički 1923 iz Kragujevca, dok je Novi Pazar zauzeo treće mesto.

Извор[уреди]