Noć Majkla Džeksona u Japanu

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

23. јун 2010.
TOKIO, 23. juna 2010. (Beta-AFP) - Pedeset obožavalaca Majkla Džeksona imaće retku priliku da provedu noć medju stvarima "kralja popa" izloženim u Tokiju, povodom prve godišnjice pevačeve smrti.

Srećni pojedinci odabrani medju 10.000 kandidata platiće po 100.000 jena (900 evra) kako bi svoju vreću za spavanje smestili pored rols-rojsa, scenskih kostima, čuvenih rukavica sa šljokicama i još 300 predmeta koji su pripadali pokojnoj zvezdi. Met Tejlor, organizator izložbe Nedodjija u sali u prizemlju tornja u Tokiju, objasnio je da je broj odabranih fanova, koji će medju eksponatima biti od četvrtka u 22.30 do petka u osam sati ujutru, ograničen na 50 pošto je toliko godina imao Džekson u trenutku smrti.

Prihod će biti upućen Džeksonovoj porodici, dodao je. "To će biti magična noć za 50 ljudi koji će moći da provedu vreme medju predmetima za koje je Majkl bio najviše vezan", kazao je Tejlor i dodao da medju odabranima nisu samo Japanci. Od otvaranja 1. maja, izložba je privukla više od pola miliona ljudi. Medju eksponatima su pozlaćen natpis sa ulaza na ranč Nedodjija, Džeksonov rols-rojs iz 1967, klavir, kao i brojne nagrade koje je "kralj popa" sakupio u dugoj karijeri. Izložba se može pogledati i na sajtu www.mjlifetimecollection.com.


Извор[уреди]