Nina u utorak peva na Evroviziji

Извор: Викиновости


9. мај 2011.
BEOGRAD, 9. maja 2011. (Beta) - Predstavnica Srbije za "Pesmu Evrovizije", pop-pevačica Nina Radojičić nastupiće u utorak uveče sa pesmom "Čaroban" u prvom polufinalu u Diseldorfu, koje će Radio-televizija Srbije (RTS) prenositi od 21.00 na Prvom programu.

RTS je najavio da će pesmu "Čaroban" autorke Kristine Kovača Nina otpevati na srpskom jeziku, kao šesti izvođač polufinala u "Espirit areni" u Diseldorfu, uz pomoć pratećih pevačica Saške Janković, Tijane Bogićević i Sanje Bogosavljević.

"Jedva čekam takmičenje. Naporno smo vežbale poslednja dva meseca i nas četiri smo uigrana ekipa koja zna koliko vredi i koliko može. Daćemo maksimum na bini u Diseldorfu i na najbolji, dostojanstven način predstaviti našu zemlju", rekla je Nina.

Prema njenim rečima, kreativni tim RTS je njen nastup pripremio tako da pokaže "moderne, atraktivne i vesele" četiri devojke iz Srbije.

Plasman u finale "Pesme Evrovizije" koje je 14. maja, zavisi od telefonskih glasova, odnosno SMS poruka iz zemalja koje su sa Srbijom u polufinalnoj grupi, kao i od odluke žirija koji će svoje stavove kovertirati posle druge generalne probe u ponedeljak.


Извор[уреди]