Nike Lunar Glide+3 - Nove najbrže patike na svetu

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


3. oktobar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Kompanija Delta Sport, generalni zastupnik brenda Nike, iskoristila je poslednje sunčane dane u Beogradu, kako bi na stadionu Crvene zvezde, promovisala Lunar Glide+3 patike sa specijalnom tehnologijom, pogodnom za trčanje.

U okviru Nike Running kampanje, Delta Sport organizovala je promotivnu mini trku, u kojoj su učestvovali atletičari Amela Terzić i Igor Šarčević. Duel najperspektivnijih atletičara Srbije promoviše nove Lunar Glide+3 patike za trčanje, a promoteri nove kolekcije pokazali su prisutnima koliko su im inovativne patike pomogle prilikom trke.

Nike Running je inovativna kolekcija napravljena je po vrhunskoj tehnologiji. Glavna karakteristika novog modela patika je stabilnost, ultra mekani jastučići pružaju siguran osećaj pri svakom koraku, jer kada noga uranja u patiku – peta se ne kreće, brazde na na prednjem delu đona, omogućavaju savitljivost i lagan iskorak. Ti detalji doprinose bržem trčanju, a ujedno nude i čvrst oslonac u novoj laganoj, fleksibilnoj i prozračnoj patici.

Pored udobnosti i kvaliteta, novu Nike Running kolekciju odlikuje i izuzetan dizajn. Modeli su veoma neobični i moderni. Svi koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, svi koji prate svetske trendove i svi oni koji žele najbolje, mogu da nabave modele iz nove Nike Free kolekcije u Nike performance radnji u Knez Mihailovoj ulici i u Nike prodavnicu tržnom centru Delta City.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg