Nevaljali sportisti moći će mirnije da spavaju

Извор: Викиновости


Prvi broj izdat 1. Octobra 1843

9. јул 2011.
Велика Британија -  (Beta-AP) - Varalice u kriketu, neverni fudbaleri kao i brbljivi predsednici uskoro će biti bezbedni od najradoznalijeg britanskog tabloida.

Njuz of d'vorld (News of the World) ide na prodaju, jer vlasnik tabloida, koji postoji 168 godina, Rupert Merdok želi da smanji posledice optužbe da su novinari nezakonito prisluškivali mobilne telefone slavnih ličnosti i podmićivali policiju.

Mnoge sportske ličnosti su među onima koji će biti srećni da vide odlazak najprodavanije nedeljne novine.

Spisak je dugačak, jer je ova novina objavila izveštaj o sadomazohističkim aktivnostima predsednika Međunarodne automobilske federacije Maksa Mozlija, najavila odlazak Svena-Gorana Eriksona sa mesta selektora engleske fudbalske reprezentacije, kao i najboljeg plivača svih vremena Amerikanca Majkla Felpsa kako koristi lulu sa marihuanom.

Njuz of d' vorld objavio je i priču o neverstvu engleskog fudbalera Vejna Runija i Džona Terija, što je zagolicalo maštu čitalaca, ali i priča o prevari na kladionici pakistanskih kriketaša Mohameda Asifa, Mohameda Amira i Salmana Buta u meču sa Engleskom, koja je pokazala da iza svega stoji ozbiljan rad.

Извор[уреди]