Ne razmišljamo o dugu, već o derbiju

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


14. novembar 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je u sredu u Beogradu da on i fudbaleri ne razmišljaju o dugovima i promenama u klubu, već samo pripremom utakmice sa Partizanom.

"Ne bavimo se dugom i promenama u klubu, već samo pripremom utakmice sa Partizanom. Koncentrisani smo na meč, stvari koje se dešavaju u klubu su iznad naših glava i ne razmišljamo o njima", rekao je Janković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Predsednik kluba Vladan Lukić podneo je u utorak ostavku, a uveče je formirana radna grupa koja će voditi Zvezdu do sledećih izbora. Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je dug kluba ogroman.

"Kada sam dolazio, znao sam da je klub pred gašenjem, ali prihvatio sam sve uslove jer smatram da je veći izazov biti sada u Crvenoj zvezdi nego u Mančester sitiju, i ponosan sam što sam tu. Ni igrači ni ja nismo krivi za dug, mi smo sportisiti i spremamo se za derbi, samo o tome razmišljamo. Svaka utakmica nam je ključna, ali za duel sa Partizanom ne treba posebna motivacija", rekao je Janković.

Zvezda je pretrpela dva poraza u prvenstvu, ali je trener rekao da je moral ekipe dobar i da su svi uspeli da se podignu posle poraza.


Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg