Neće biti problem ako ne dođe do rekonstrukcije

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


22. децембар 2010.
BEOGRAD, 22. decembra 2010. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u sredu u Beogradu da bi rekonstrukcija Vlade Srbije bila politički korisna ali da ne misli da će biti veliki problem i ukoliko do nje ne dođe.

"O tome će se razgovarati počekom sledeće godine i videće se da li je moguće postići bilo kakav dogovor. Postoji spremnost da se o tome razgovara, da se nađe najefikasniji način kako da Vlada funkcioniše", rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija.

On je istakao da bi bilo bolje da je postojao taj dogovor od samog početka, i da Socijalistička partija Srbije na čijem je čelu nije protiv eventualne rekonstrukcije. "O tome se raspravlja kada se formira vlada. Sve posle toga je mnogo teže. Nismo protiv toga ali neka neko predloži nešto konkretno", rekao je Dačić ocenjujući da se priče o toj temi pretvaraju u roman sa nastavcima.

Dačić je izjavio i da će od 1. januara 2011. godine početi izdavanje novih registarskih tablica, vozačkih i saobraćajnih dozvola. On je rekao da za izdavanje novih dokumenata ne postoje posebni rokovi već da će se oni izdavati po isteku važećih.


Извор[уреди]