Navijaču Partizana bolje, lekari ne žele da prognoziraju

Извор: Викиновости


26. август 2010.
Brisel, (Beta) - Navijač Partizana polako se oporavlja od teških povreda glave zadobijenih u tuči u Briselu, ali belgijski lekari još ne žele da daju procene kada će izaći sa odeljenja za intenzivnu negu, rekao je Beti konzul Srbije Dragan Milojević.

„Pacijent se polako oporavlja, ali zbog prirode povreda lekari još ne žele da daju procene. Sigurno je da će ostati na odeljenju intenzivne nege do početka sledeće nedelje. On je svestan, još se ne seća incidenta i govori otežano, Ipak, u kontaktu je sa porodicom. U načelu, stvari idu na bolje“, kazao je Milojević.

Navijač Partizana Dejan Glamolčak u utorak uveče je primljen sa teškim povredama glave, a njegova operacija je trajala oko osam sati.

Konzul Srbije u Briselu dodao je da je u stalnom kontaktu sa lokalnom policijom, ali da nema novih informacija. Policija je podnela krivičnu prijavu protiv NN počinioca. Milojević je dodao i da drugi navijač Partizana, koji je u tuči ostao bez oka, još je u bolnici, iako se juče pojavila informacija da je izašao iz bolnice.

Извор[уреди]