NOVATRONIC na međunarodnom sajmu Iran International Auto Parts Exhibition od 25.11. do 28.11.

Извор: Викиновости


5. decembar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Uz organizaciju i podršku SIEPA - Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije, "NOVATRONIC" se našao među srpskim preduzećima koji će predstaviti svoje proizvode na ovom sajmu.

Ovaj međunarodni sajam autodelova, šesti po redu, ima za cilj da zadovolji zahteve automobilske industrije, kao jedne od najbrže rastućih sektora iranske ekonomije. Prethodne godine na sajmu je izlagalo 420 iranskih kompanija i 313 kompanija iz sveta, a ove godine na sajmu se predstavilo više od 800 izlagača.

"NOVATRONIC" je uspešno predstavio svoje proizvode i ostvario kontakte, kako sa iranskim, tako i sa stranim kompanijama koje su izlagale na sajmu. Od iranskih kompanija sa kojima je ostvaren značajan kontakt ističu se – "Iran Khodro Diesel Company", "Saipa Diesel Company", "Shahab Khodro", koje su vodeće kompanije u sektoru iranske automobilske industrije.

"Iransko tržište ima veliki potencijal" - prenosi Milenko Miloščin iz Novatronic-a. "Na ulicama Teherana svaki dan saobraća između 5 i 6 miliona vozila. Javni transport je razgranat i sa velikim brojem autobusa. Naši pokazivači destinacija za vozila javnog prevoza (NovaBus) su svojim kvalitetom privukli mnoge kompanije, tako da se nadamo proboju i na ovo tržište."

Извор[уреди]