Mnogobrojni koncerti za Dan zaljubljenih

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


11. фебруар 2011.
BEOGRAD, 11. februara 2011. (Beta) - Za Dan zaljubljenih 14. februara koncerte u Beogradu i drugim gradovima Srbije zakazali su regionalni i domaći izvođači, među kojima su Leo Martin, "Eva Braun", "Neverne bebe" i zagrebački "Džinks".

Pevač zabavne muzike Leo Martin obeležiće 40 godina na muzičkoj sceni u ponedeljak uveče koncertom u Sava centru, koji povodom Dana zaljubljenih namerava pretvoriti i u "lepo ljubavno veče", uz učešće gošće operske pevačice Jadranke Jovanović i orkestra "Stanislav Binički".

Bečejska grupa "Eva Braun" na koncertu 14. februara u beogradskom "Gan" klubu prvi put uživo izvešće nekoliko novih pesama sa povratničkog CD albuma "Playback", koji bi trebalo da se pojavi na proleće.

Zagrebački retro pop sastav "DŽinks" (Jinx) u ponedeljak uveče u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra Beograda koncertno promoviše nedavno objavljeni CD album "Diksilend", uz otvoreno izraženu sumnju da su pogodan izvođač za Dan zaljubljenih.

Pop-rok sastav "Neverne bebe" će 14. februara svirati u Kulturnom centru Pančeva, navodeći da je to prilika "da provedete dan uz pesme prepune ljubavi i proslavite sa voljenom osobom Svetog Valentina, ako ga slavite, ili nazdravite posle koncerta čašom dobrog vina, u čast Svetog Trifuna zaštitnika vinogradara".

Izvođače starogradske muzike "Legende" očekuje 14. februara koncert u maloj dvorani novosadskog "Spensa" Pop pevač Željko Vasić, poznat po pesamama "Žena kao ti" i "Pratiš me u stopu", za Dan zaljubljenih nastupiće u Domu sindikata u Beogradu, dok će njegova hrvatska koleginica Nina Badrić održati u Pozorištu na Terazijama dva akustičarska koncerta balada nazvana "Ljubavna priča", u terminima od 20.00 i 23.00.


Извор[уреди]