Mjuzikl Čikago 150. put u Pozorištu na Terazijama

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


17. јануар 2011.
BEOGRAD, 17. januara 2011. (Beta) - Mjuzikl "Čikago" u režiji Kokana Mladenovića, u utorak će na Velikoj sceni Pozorišta na Terazijama u Beogradu, biti izveden 150. put, saopšteno je iz tog teatra.

U saopštenju se navodi da ova predstava, koja je na pragu pete sezone igranja i dalje zaokuplja pažnju medija i publike, potvrđujući da je još među najpopularnijim i najposećenijim predstavama.

Mjuzikl "Čikago" je premijerno izveden u oktobru 2006. godine, a glumci koji igraju u predstavi, izabrani su na velikoj audiciju, na koju se prijavilo preko 100 mladih umetnika. Predstavu "Čikago" do sada je videlo oko 75.000 gledalaca u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

Glavne uloge u mjuziklu "Čikago" igraju Ivan Bosiljčić (u alternaciji Dragan Vujić), Katarina Gojković (Ivana Knežević), Jelena Jovičić (Sloboda Mićalović), Zinaida Dedakin (Hana Jovčić), Milan Antonić (Nikola Bulatović), Nebojša Babić (Elizabeta Djorevska), kao i Miroljub Turajlija, a u predstavi učestvuje i balet, orkestar i hor Pozorišta na Terazijama.


Извор[уреди]