Milovanović nije više trener FK Novi Pazar

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


19. септембар 2011.
Нови Пазар-  (Beta) - Nenad Milovanović nije više trener Fudbalskog kluba Novi Pazar, a Momčilo Vukotić je ozbiljan kandidat da ga nasledi na klupi, potvrdio je u ponedeljak radiju Sto plus predsednik novopazarskog superligaša Bojan Radovanović.

„Definitivno je da Neško Milovanović nije više naš trener, a sa Momčilom Vukotićem smo u ozbiljnim pregovorima i mislim da postoje realne šanse da dogovorimo saradnju. Sve će se znati za dan ili dva, kada očekujem i Vukotićev dolazak u Novi Pazar, na završne razgovore“, rekao je Radovanović.

Predsednik poslednjeplasiranog tima Super lige Srbije dodao je i da će novi trener odmah moći da vodi ekipu sa klupe.

Još nije rešen spor ovog kluba i Mihajla Ivanovića, koji je započeo sezonu kao šef stručnog štaba Novopazaraca i koji od kluba potražuje određena finansijska sredstva.

„Taj problem je pred arbitražnom komisijom, pa će naš novi trener, Vukotić ili neko drugi, moći da najnormalnije obavlja svoju funkciju“, kazao je Radovanović.

Novi Pazar je posle pet kola u elitnom rangu takmičenja na poslednjem mestu, bez osvojenog boda i postignutog gola, a odbrana ovog tima kapitulirala je 14 puta.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg