Пређи на садржај

Milan Piperski bokser koji ne zna za poraz

Извор: Викиновости


8. maj 2012.
Novi Sad/ Beograd (PRObjave) - Milan Piperski, mlad i izuzetno talentovan bokser iz Zrenjanina, u Loznici je pokazao da ne zna za poraz i da je pravi profesionalac. Pod sponzorstvom kompanije MaxBet i uz punu podršku osnivača kompanije Saše Marčete, došao je do još jedne pobede u svojoj profesionalnoj karijeri, posle osvajanja titule sveslovenskog prvaka u verziji WBC CISBB.

Piperski je boksovao u jednom od uvodnih mečeva pre Nenada Borovčanina koji je tom prilikom odbranio titulu WBO prvaka Evrope. Pored Piperskog, u uvodnim mečevima boksovali su i Zvjezdan Vidaković, Mane Marčeta i Robertino Kukić.

Vidaković je pobedio Hrvata Gordana Glišića i tako ostvario petu pobedu u svojoj profesionalnoj karijeri dok je Mane Marčeta boksovao sa Hrvatom Tonijem Višićem i zabeležio četvrtu pobedu. Piperski je pred punom halom "Lagator" posle 6 rundi pobedio Marokanca Tarika Sahibbedina. Treba napomenuti da je Piperski tokom celog meča imao inicijativu, te pobeda nije dovedena u pitanje ni u jednom trenutku. Nije bacio protivnika na pod, ali je slavio na poene 60:54 iako mu je u drugoj rundi pukla bubna opna.

Iz kompanije MaxBet poručuju da su izuzetno ponosni na Milanov uspeh i na činjenicu što je na vreme uloženo u izuzetan talenat i kvalitet koji se tek razvija.

Jedna zanimljivost povodom proteklog meča jeste veza Piperskog sa Loznicom, jer je kao amater jednu sezonu proveo u tom gradu, te ga Lozničani već smatraju svojim, a i on često ističe da mu je Loznica druga kuća.

Извор

[уреди]