Miki i Mini premijerno pred gotovo popunjenom Arenom

Извор: Викиновости


5. децембар 2009.
Beograd-  (Beta) Klizački spektakl "Miki i Mini - čudesno putovanje" premijerno je u petak uveče izveden u Beogradskoj areni koju je publika gotovo ispunila, uprkos glasinama da su kriza i novi grip negativno uticali na prodaju ulaznica.

Prvo od sedam izvođenja "Mikija i Mini" u Beogradskoj areni videlo je oko 5.000 ljudi, uglavnom dece i roditelja, "i to je gotovo pun kapacitet po predstavi", rekla je agenciji Beta predstavnica Arene Jasmina Krstić.

"Diznijeva" predstava "Miki i Mini - čudesno putovanje" zamišljena je kao šetnja kroz četiri egzotična mesta - četiri "Diznijeve" bajke, pri čemu uloge turističkih vodiča imaju Miki i Mini Maus, Paja Patak, Pata i Šilja.

U prvom delu 90-minutnog spektakla, publika je posetila afričku džunglu, Havaje i London - poprišta priča "Kralj lavova", "Mala sirena" i "Lilo i Stič", a drugi, spektakularniji deo predstave, u potpunosti je bio posvećen Londonu, to jest "Petru Panu". Miki, Mini i njihovi prijatelji pojavljivali su se isključivo između priča.

Glasovi junaka i neke od pesama su sinhronizovani na srpski jezik, a klizači su nosili originalne kostime "Diznijevih" junaka.

Ulaznice za "Mikija i Mini" koštaju od 890 do 3.800 dinara.


Извор[уреди]