Mik Džeger osnovao novi bend

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


21. мај 2011.
LONDON, 21. maja 2011. (Beta) - Frontmen "Roling Stonsa" Mik Džeger osnovao je novu grupu "Super Hevi", u kojoj su i Dejv Stjuart iz "Juritmiksa", pevačica Džos Stoun i najmlađi sin Boba Marlija Dejmijan Marli, objavio je Nju mjuzikal ekspres.

"Nas četvoro dogovorili smo se da uđemo u studio i nabacamo neke stvari, vidimo šta će biti, da li će nam biti zabavno. Nismo znali kakvu ćemo muziku snimiti. Znali smo da će biti zabavno", kazao je Džeger. Na materijalu grupe "Super Hevi" radio je i AR Rahman, indijski oskarovac i kompozitor muzike za filmove "Milioner sa ulice" i "127 sati". "Dejv Stjuart i ja kazali smo jedan drugom: 'Hajde da pozovemo AR Rahmana, u gradu je, to će biti drugačije', pa je učestvovao još jedan kontinent", ispričao je Džeger.

"Imamo rege pesme, rok pesme, nešto balada, nešto soula. Imamo jednu pesmu na urdu jeziku", otkrio je Džeger. Pevač je nagovestio da će obožavaoci "Roling Stonsa" morati da sačekaju na novi turneju legendarnog benda, pošto postoji mogućnost da će na turneju krenuti njegova nova grupa. "Ako se ljudima dopadne, hoćemo. Ako im se ne svidi, nećemo!", kazao je.


Извор[уреди]