Mel Gibson: ne marim ako nikada više ne budem glumio

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


22. април 2011.
Санта Моника-  (Beta) - Mel Gibson je izjavio da ne bi imao nikakvih problema ako bi bio primoram da prestane da glumi i napusti svet filma zbog ukaljanog imidža zbog navodnog porodičnog nasilja o kojem su mediji naširoko pisali.

Holivudski glumac je u intervjuu za sajt Dedlajn koji prati svet zabave, rekao i da su audio snimci njegove svađe sa bivšom devojkom Oksanom Grigorjevom "montirani" kako bi ga ocrnili. "Nikada se nisam ružno poneo prema nekom ili ga diskriminisao na polnoj, rasnoj, verskoj ili seksualnoj osnovi - i to je to", ustvrdio je. "Ne zameram nekim ljudima što misle loše o meni, iz smeća koje su čuli sa trake koje su procurele u javnost, ali su one bile montirane", objasnio je.

Na pitanje da li se brine da možda više nikada neće moći da glumi ako publika bude poverovala u tvrdnje o njemu, glumac koji se proslavio u serijalu "Smrtonosno oružje", rekao je da "ne mari ako nikada više ne bude glumio". "Lako bih mogao da nikada više ne glumim. To nije problem", naveo je 55-godišnji glumac.

Извор[уреди]