MaxBet pokreće akciju razvijanja svesti o odgovornom klađenju

Извор: Викиновости


18. april 2012.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Kompanija MaxBet pokrenula je akciju, na inicijativu osnivača Saše Marčete, koja za cilj ima promovisanje razvijanja svesti o odgovornom klađenju.

Pod odgovornim klađenjem podrazumeva se "kockanje pod kontrolom i motivisano idejom: ja sam odlučio da se razonodim, izdvojim određenu svotu novca nakon koje ću prestati da igram, bez obzira na to da li dobijam ili gubim."

Prema poslednjim statistikama objavljenim u dnevnim novinama Blic, više od 60 000 Beograđana zavisno je od kocke, što predstavlja alarmantan podatak, ne samo za Beograd, već za celu Srbiju. Kompanija MaxBet će stoga različitim aktivnostima širom Srbije i putem Interneta obavešavati javnost o značaju promocije i ideje odgovornog kockanja.

Prema rečima Saše Marčete, MaxBet želi prvenstveno da razvije svest o odgovornom klađenju: "Cilj nam je da naše igrače i širu javnost podstaknemo na razmišljanje da je klađenje zabava sa mogućnošću dobitka."

U maniru društveno odgovorne kompanije, MaxBet već nekoliko godina unazad podržava ovakve akcije, te je pokrenuta promocija logičan nastavak ovakvog delovanja.

Извор[уреди]