Mariji Šrajver 254 miliona dolara od razvoda

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


28. мај 2011.
LONDON, 28. maja 2011. (Beta) - Supruga Arnolda Švarcenegera Marija Šrajver mogla bi da dobije 254 miliona dolara ako se razvede od muža, objavio je londonski San.

Spekuliše se da će 55-godišnja Marija Šrajver, koja se rastala od Švarcenegera ranije ovog meseca kada je on priznao da ima desetogodišnje dete sa drugom ženom, zahtev za razvod podneti u narednih nekoliko dana. Prema pisanju londonskog lista, 63-godišnji glumac i bivši guverner Kalifornije je vlasnik tržnog centra, kuće u Los Anđelesu vredne 13,1 miliona dolara i deonica u Koka-koli i Starbaksu.

San piše da će Marija Šrajver tražiti polovinu njegovog bogatstva, procenjenog na 508 miliona dolara. Veruje se da je majka Švarcenegerovog vanbračnog deteta njegova bivša kućna pomoćnica Mildred Patriša Bena, koja je u januaru prestala da radi u njegovoj kući. Po izbijanju skandala, Marija Šrajver je medije zamolila za poštovanje privatnosti. "Kao majci, moja prva briga su deca. Molim za poštovanje privatnosti u trenutku kada moja deca i ja pokušavamo da se oporavimo i ponovo izgradimo život", navela je. Marija Šrajver i Švarceneger venčali su se 1986. i imaju četvoro dece, 21-godišnji Ketrin, 19-godišnju Kristinu, 17-godišnjeg Patrika i 13-godišnjeg Kristofera.


Извор[уреди]