MMS - MINERAL NOVOG MILENIJUMA

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


Beograd (PRObjave) MMS, mineral novog milenijuma, je 28-procentni rastvor natrium-hlorita u destilovanoj vodi koji se, uz adekvatnu pripremu, koristi kao eliksir za lečenje svih vrsta oboljenja izazvanih mikroorganizmima (virusi, bakterije, paraziti i gljivice). Joni hlor-dioksida, koji se dobiju mešanjem preparata i jestive kiseline (limun, sirće, itd), su najjači prirodni razarači patogenih mikroorganizama u ljudskom telu. U kontaktu sa njima joni ih uništavaju oduzimanjem elektrona, uz oslobađanje velike energije, tako da se ponašaju kao mikro dinamit u organizmu. Zahvaljući svojoj razornoj moći na mikro nivou, virusi i bakterije ne mogu da razviju rezistenciju na preparat. Zbog svoje strukture molekul hlor-dioksida se ponaša kao kiseonik u organizmu, čime pomaže boljem radu imunog sistema. MMS je registrovan na Vojno-medicinskoj akademiji, dozvoljen je za oralnu upotrebu i nema negativnih posledica na organizam ljudi i životinja.

Veoma efikasan kod širokog spektra bolesti, prema iskustvu više od 5 miliona korisnika u 30 zemalja, MMS efikasno čisti telo od mikroorganizama koji uzrokuju do 95% bolesti. Do sada je potvrđen u lečenju herpesa, hepatitisa, svih vrsta gripa i ostalih sezonskih virusnih oboljenja, nekih vrsta kožnih bolesti, kandide, svih vrsta upala, itd. Preparat pomaže i pri lečenju težih oboljenja jer snabdeva organizam kiseonikom, rasterećuje ga od patogenih mikroorganizama i pomaže da se energija usmeri na lečenje osnovnog oboljenja.

MMS je iznenadno otkriće Džima Hambla, čoveka koji je pokušavao da pronađe mitski lek protiv malarije u prašumama Južne Amerike. Polazeći od ideje da je hlor-dioksid odličan za pročišćavanje vode, a da se ljudsko telo 80% sastoji od vode, Džim Hambl je pronašao način oralne upotrebe hlor-dioksida u malim dozama (kapima).

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg