Пређи на садржај

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Извор: Викиновости

9. decembar 2021.
(PRobjave) - Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija, kontinuirano radila na podizanju kvaliteta proizvoda i povećanju proizvodnje, čime je stekla poverenje potrošača i poslovnih partnera. Kompanija ima ambiciozne planove i za budućnost, a jačanjem menadžmenta i novim investicijama trasira put za ekspanziju poslovanja u Srbiji i u narednim decenijama.

„MEGGLE Srbija je ove godine obeležila i značajan jubilej - 10 godina uspešnog poslovanja. Od 2011. godine do danas MEGGLE Srbija je u unapređenje poslovanja investirala oko 20 miliona evra. Potvrda naše želje da ostanemo dugoročno na srpskom tržištu je i investicija realizovana ove godine u iznosu od 3,5 miliona evra u novo postrojenje za proizvodnju trajnih mlečnih proizvoda, renomiranog proizvođača, što će omogućiti da naši proizvodi budu još kvalitetniji. MEGGLE Srbija svoje proizvode, osim, na srpskom, plasira i na tržišta Rusije i Evrope", izjavio je Marjan Vučak, direktor za region Jugoistočne Evrope i član Upravnog odbora MEGGLE Srbija.

Proizvodi MEGGLE postali su prepoznatljiv brend u Srbiji i pored jake konkurencije. Mlečni proizvodi, poput različitih vrsta mleka, jogurta, kefira, pavlaka za kuvanje, paprike u pavlaci, osvojili su potrošače i postali deo svakodnevne trpeze mnogih domaćinstava. Verni kupci naših proizvoda MEGGLE Srbija znaju da su oni visokog kvaliteta, a kroz kontinuirano proširenje asortimana, kompanija ih uvek iznenadi i nekim novim ukusima i proizvodima. Visok nivo kvaliteta naših proizvoda garantuje strogo poštovanje svih standarda. MEGGLE Srbija ima implementirane sledeće standarde: IFS Food V6.1, ISO 22000: 2018, HACCP, Halal BAS 1049:2010.

Poverenje potrošača i kvalitetna poslovna saradnja sa kooperantima i poslovnim partnerima, uz dobre poslovne rezultate koje je ostvarila, za kompaniju su najveća motivacija da nastavi dalje sa ostvarenjem svojih ciljeva.

Извор

[уреди]