Lindsi Lohan puštena iz zatvora

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


25. септембар 2010.
LOS ANĐELES, 25. septembra 2010. (Beta-AP) - Američka glumica Lindsi Lohan oslobođena je u subotu ujutru iz zatvora u Los Anđelesu, u koji je upućena u petak, kada je pala na testu na drogu.

Glumica je iz zatvora izašla pošto je platila kauciju od 300.000 dolara, kazao je predstavnik losanđeleske policije Stiv Vitmor. Sudija Višeg suda u Los Anđelesu Elden Foks naložio je u petak da Lindsi Lohan bude upućena u zatvor bez prava na kauciju, ali je njegova presuda kasnije preinačena.

Glumica će oko nožnog članka morati da nosi uređaj za detekciju alkohola u organizmu i neće smeti da boravi na mestima na kojima se prodaje alkohol do narednog ročišta 22. oktobra. Na tom ročištu, sudija Foks formalno će odlučiti da li je 24-godišnja glumica prekršila uslovnu kaznu padom na testu na drogu. Lindsi Lohan je tri puta boravila u zatvoru u okviru tri godine stare optužnice za vožnju pod uticajem alkohola. Pre tri godine, iza rešetaka je bila 84 minuta, a letos je u zatvoru provela 14 dana od tromesečne kazne na koju je bila osuđena.


Извор[уреди]