Lindsi Lohan odbila nagodbu za krađu ogrlice

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


24. март 2011.
LOS ANĐELES, 24. marta 2011. (Beta) - Američka glumica Lindsi Lohan odbila je sudsku nagodbu u slučaju ukradene ogrlice pošto, kako je rekao njen advokat, nije počinila tu krađu, javile su svetske agencije.

Na sudskom ročištu u februaru, sudija je glumici ponudio nagodbu kojom bi izbegla suđenje. Tada je naveo da nagodba podrazumeva i zatvorsku kaznu, ali kraću od trogodišnje na koju bi Lindsi Lohan mogla da bude osuđena ako bude proglašena krivom. Nagodba je predviđala 90 dana zatvorske kazne, u zamenu za priznanje krivice.

Ogrlica vredna 2.500 dolara ukradena je u januaru iz prodavnice u Los Anđelesu, a zaposleni u juvelirnici optužili su glumicu da ju je probala i odnela iz radnje. Ipak, glumičini advokati saopštili su da ona odbija nagodbu i 22. aprila doći će na preliminarno ročište na kojem će se odlučiti o tome da li će biti suđenja. Lindsi Lohan je trenutno na uslovnoj slobodi posle niza sukoba sa zakonom od 2007, kada je prvi put uhapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola, a potom i zbog posedovanja kokaina.


Извор[уреди]