Lazović spreman za veću minutažu

Извор: Викиновости

25. март 2010.
BEOGRAD, 25. marta 2010. (Beta) - Talentovani fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da je postizanjem pobedničkog gola u sredu na utakmici sa Smederevom dokazao da ima kvalitet da igra za lidera srpskog prvenstva.

"Presrećan sam zbog toga što sam baš ja odlučio utakmicu i postigao taj gol. Dugo sam čekao šansu, strpljivo trenirao i mislim da sam pokazao da mogu da igram", rekao je za sajt Zvezde 19-godišnji Lazović, koji je u pobedi nad Smederevom od 2:1 postigao svoj prvi prvenstveni gol za crveno-bele.

Lazović je u Beograd stigao pred početak sezone, ali je retko dobijao šansu kod Vladimira Petrovića. Funkciju trenera Zvezde, ipak, prošle nedelje je preuzeo Ratko Dostanić i odmah ukazao šansu Lazoviću, koji je gol postigao posle samo šest minuta na terenu. "Svaki trener ima neku svoju viziju i na njemu je da odluči da li ću ja i dalje igrati ili ne. Sada sam iskoristio šansu i postigao gol, ali to ne znači da ću igrati sledeću utakmicu. Poštujem svaku odluku trenera", kazao je Lazović.

Duel sa Smederevo bio je prilika da za Zvezdu debituje i bek Stevan Reljić. "Zaista super osećaj. Možda i nije bila neka igra, ali za početak mislim da je dobro i nadam se da ću u sledećim utakmicama pružiti još više. Bilo je i treme, osećao se pritisak, ali na kraju je sve ispalo dobro", izjavio je Reljić, koji je, kao i Lazović, svestan da mu mesto u startnoj postavi i dalje nije zagarantovano.


Извор[уреди]