Lansiran portal "Moja poslovna nabavka"

Извор: Викиновости


4. jun 2012.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - Prigodnim koktelom kome je prisustvovao veliki broj poslovnih ljudi, medija i osoba koje se profesionalno bave internetom kompanija Mega Biro je obeležila puštanje u rad portala www.mpn.rs. Ovaj jedinstveni portal, skraćenog naziva od "moja poslovna nabavka", nastao je u želji da se kreira potpuno novi način komunikacije ponude i potražnje kako bi se zadovoljile potrebu poslovne pretrage za robama i dobavljačima usluga. Ne samo da je strogo namenjen poslovnom korisniku u potrazi za robama ili uslugama zajedničkim za sva pravna lica, već je i ponuda selektovana prema preporukama i istraživanjima. Osnovna specifičnost MPN portala je da se u ponudi na njemu ne može naći neko ko jednostavno plati oglas. Iza svih firmi objavljenih na portalu www.mpn.rs stoje dobra iskustva klijenata i korisnika usluga kompanije čije se ponuda već nalazi ili će biti dodata na MPN.

Violeta Sremčević, direktorka portala Moja poslovna nabavka ovom prilikom je istakla: "Suština projekta MPN je obezbediti pouzdanu informaciju uz što kraći napor, koja će efektno, brzo i efikasno rešiti poslovni problem svakog korisnika. Na ovom portalu, 24 sata dnevno svaki korisnik može samostalno ili uz stručnu on-line pomoć pronaći uslugu ili partnera za mnogo toga što im može pomoći u svakodnevnom poslovanju!"

Tim koji stoji iza www.mpn.rs je odradio istraživački deo svake poslovne potrebe i korisnicima predstavio trenutno najkvalitetniji izbor. Time je izbegnuta neizvesnost u vezi sa kvalitetom robe i usluga koji se na ovoj veb lokaciji mogu naći i, što je najbitnije, skraćeno vreme koje se utroši na potragu po vebu u cilju obezbeđivanja podrške poslovanju. Ova činjenice daje MPN portalu konkurentsku prednost u odnosu na veb adresare sa slobodnim upisivanjem. Osim što se portal zasniva na poverenju korisnici će moći da ostavljaju svoje komentare o saradnji sa preduzećima i da pročitaju iskustva drugih. Ovaj portal poslovnim ljudima tako skraćuje vreme potrage, iznalazi veze i prečice do pravih partnera sa kojima se očekuje kvalitetna saradnja. Za sada je od pomoći samo firmama iz Beograda ali je uskoro u planu regionalizacija na čitavoj teritoriji Srbije.

Извор[уреди]