KupiMe dobitnik eTrustmark sertifikata

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

16. jun 2016.
(PRobjave) - Evropska Unija je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i Telekomunikacija Srbiji posvetila projekat za Razvoj elektronskog poslovanja sa ciljem unapređenja i promovisanja elektronskog poslovanja. Deo ovog projekta je i sertifikovanje aktivnih učesnika u elektronskom poslovanju koji svojim svakodnevnim unapređenjem usluga pomažu da Srbija postane prepoznata kao tržište na kome se usluge približavaju kupcima, a administracija i troškovi eliminišu.

Zato smo jako ponosni da sa Vama podelimo ovu vest o priznanju i nagradi za pionirske korake od samog početka razvijanja elektronskog poslovanja pa do danas. Na svečanoj ceremoniji dodele sertifikata u hotelu Metropol je direktorki KupiMe doo, Jeleni Purić, zvanično uručen eTrustmark sertifikat.

U pitanju je oznaka poverenja koju ćete prepoznati na našoj web stranici koja vama kao kupcima na Internetu garantuje da je KupiMe pouzdan e-trgovac, jer je nezavisno telo proverilo uklađenost sa EU standardima u ovoj oblasti poslovanja.

"Na samom početku našeg poslovanja sretali smo se svakodnevno sa sumnjom i nepoverenjem kupaca prilikom kupovine na Internetu. Prirodna nepoverljivost i strah od novih tehnologija bili su naš očekivani izazov. Uložili smo godine vrednog rada i strpljenja da to unapredimo, birali smo najpouzdanije partnere, pomagali im da se usklade sa zahtevima elektronske kupovine i danas sa zadovoljstvom mogu da kažem, da je Srbija bitno dručačije tržište i pouzdano mesto na mapi Internet kupovine." Istakla je Jelena Purić, generalna direktorka KupiMe doo.

Извор[уреди]