Kontroverzna biografija Vorena Bitija

Извор: Викиновости5. јануар 2010.
LOS ANĐELES, 5. januara 2010. (Beta) - U mladosti, Voren Biti je važio za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, ali, da li je istina da je spavao sa više od 12.000 žena, kako se tvrdi u njegovoj novoj biografiji?

Nije, izjavio je Bitijev advokat Bertram Filds Si-En-Enu i dodao da je ta brojka "naduvana". Iako se u nekim novinskim izveštajima navodi da je biografija pod nazivom "Star: How Warren Beatty Seduced America", autorizovana, to nije tačno, izjavio je Brajan Julicki iz izdavačke kuće Sajmon & Šuster.

Autor knjige Piter Biskind sasvim jasno je stavio na znanje da Biti nije dao "blagoslov" knjizi. Autor je, kako je objasnio, koristeći "jednostavnu aritmetiku", izračunao koliko je žena Biti odveo u krevet.

Glumac, koji je dovodjen u vezu sa Meri Tajler Mur, Šer, Džoan Kolins i Natali Vud , navodno je svake noći imao bar jednu partnerku - a često i više. Za period od tri i po decenije, od sredine 1950-ih do 1991. kad je sreo Anet Bening kojom se oženio, pisac je izračunao da je glumac spavao s otprilike 12.775 žena.


Извор[уреди]