Koalicija SRS-DSS-SPS: Alimpić da poštuje zakon

Извор: Викиновости


30. maj 2008.
Beograd/ Srbija (Beta) - Predstavnici koalicije Sprske radikalne stranke, Demokratske stranke Srbije i Socijalističke partije Srbije na nivou Beograda pozvali su danas v.d. gradonačelnika Beograda Zorana Alimpića, da sazove konstitutivnu sednicu skupštine grada u zakonskom roku i omogući sprovođenje "većinske volje Beograđana".

"Zahtevamo da bude prekinuto kršenje izborne volje građana i zahtevamo od Alimpića da nas primi najkasnije do ponedeljka, kako bi ga upozorili na zakonske posledice i da nećemo tolerisati odlaganje sednice skupštine grada", rekao je kandidat SRS-a za gradonačelnika Aleksandar Vučić novinarima ispred Skupštine Beograda.

Vučić je na improvizovanoj konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovalo i nekoliko stotina građana, istakao da se koalicija SRS-DSS-JS "nikada neće koristiti bilo kakvim nasiljem i protivzakonskim aktima i merama".

"Naš cilj je da Beograd demokratskim sredstvima ostvarimo volju Beograđana i da Beograd dobije onakvu vlast kakvu je želeo i kakvu zaslužuje", rekao je Vučić.

Извор[уреди]