Пређи на садржај

Košarkaši se uželeli utakmica

Извор: Викиновости


30. јул 2011.
Вршац-  (Beta) - Košarkaški reprezentativci Srbije rekli su u subotu da jedva čekaju početak pripremnih turnira uoči Evropskog prvenstva u Litvaniji, na kojem će pokušati da zabeleže visok plasman i dobar rezultat.

„Svi znamo zašto smo tu, hoćemo da se što bolje spremimo za EP. Nadam se da će se povređeni saigrači brzo oporaviti. Željno očekujemo početak pripremnih turnira, pošto nijedan trening ne može da zameni utakmicu“, rekao je kapiten Nenad Krstić novinarima u Vršcu.

Selekcija Srbije će se u Vršcu pripremati do 3. avgusta, a zatim putuje u Ljubljanju na turnir na kojem će učestvovati reprezentacije zemalja bivše Jugoslavije.

„Posao nam otežava to što nismo kompletni, ali dobro napredujemo. Na nama je da radimo, ako se dobro spremimo nemamo koga da se plašimo na EP. Očekuje nas jaka grupa, videćemo kako će se situacija razvijati. Dosta toga zavisi i od eventualnih povreda. U svakom slučaju, vodiće se bitka u svakom meču“, kazao je krilni košarkaš Srbije Milan Mačvan.

Njegov kolega iz ekipe Duško Savanović kraj treninga u subotu dočekao je sa ledom na desnom ramenu i levom kolenu.

Jedan od povređenih reprezentativaca Novica Veličković u subotu nije trenirao. On je bio u Beogradu na testiranju, ali još uvek nije potpuno spreman.

Извор[уреди]