Karadžić zadovoljan učinkom FSS

Извор: Викиновости31. март 2010.
BEOGRAD, 31. marta 2010. (Beta) - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je u sredu da ta organizacija uspešno ispunjava postavljene ciljeve, da je vidan napredak u regularnosti takmičenja, ali i da je nezadovoljan radom Zajednice klubova Super lige.

"Kada smo preuzeli dužnost 2008. godine prioritet je bio finansijska konsolidacija, a sada imamo veći budžet. Izborili smo plasman na Mundijal, Kuća fudbala se gradi i postigli smo napredak u regularnosti takmičenja", rekao je Karadižć na sednici FSS-a u Staroj Pazovi.

Predsednik FSS-a rekao je da se u poslednje vreme u domaćem fudbalu pojavio govor mržnje. "Ove sezone funkcioneri pojedinih klubova postavili su za cilj osvajanje titule kao pitanje života i smrti. Pojavio se govor mržnje, a to je zabranjeno", poručio je Karadžić.

Karadižć je rekao da je nezadovoljan radom Zajednice Super lige i dodao da će FSS preuzeti vođenje lige ako se situacija ne promeni. "Nisam zadovoljan radom Zajednice i njenih organa. Ne može se o nekim stvarima pričati u javnosti, a da niko ne reaguje. Ne želimo da kontrolišemo Zajednicu, ali ćemo i to uraditi ako ne budu radili kako treba", rekao je on.


Извор[уреди]