Janko Tipsarević - novo zaštitno lice Extreme Intimo

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


4. oktobar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Extreme Intimo otkriva Janka Tipsarevića - sportistu "obučenog za pobedu", sposobnog i izdržljivog savremenog muškarca. Muškarca kojem je neophodan udoban i kvalitetan veš kako bi se u svakom trenutku osećao slobodno u svojoj koži. Janko Tipsarević povukao je svoj prvi modni potez i postao novo Extreme Intimo zaštitno lice!

"U životu, kao i na terenu, moram da budem odlučan. Vodim jedan vrlo aktivan i dinamičan život što ponekad stvarno ume da bude jako naporno. Želim da se osećam dobro u svojoj koži jer mi udobnost, kvalitet i sigurnost jednostavno pomažu da prevaziđem sve te napore i postignem svoje ciljeve. Ja lično vidim direktnu vezu između udobnosti, komfora i samopouzdanja, ne samo u životu, nego i na teniskom terenu. Zato mi je bitno, kao i većini muškaraca, da ono što nosim - nosim ponosno.", kaže Janko Tipsarević.

Svoju strast prema sportu Janko je pokazao u boksing i fiskulturnoj sali, teretani i svlačionici. Extreme photo session pretvorio se u dobru zabavu u kojoj je učestvovala cela ekipa. Janko je pokazao da nije profesionalac samo na terenu nego i ispred kamere. A u pauzama snimanja, održavao je dinamiku šutirajući trojke, vežbajući trbušnjake i udarajući u boks vreću. Svoj prvi posao na modnoj sceni, u stilu pravog sportiste, pretvorio je u aktivan trening. Za odlične fotografije nove kampanje zaslužna je Milena Rakočević.

Sudeći po fotkama "iza scene", očekujte Janka kakvog do sada niste videli!

Extreme Intimo u novu sezonu ulazi sa mnoštvom iznenađenja po kojima je kompanija poznata među ljubiteljima mode.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg