Jagodina će pokušati da iskoristi našu krizu

Извор: Викиновости


25. avgust 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je u subotu pred utakmicu protiv Jagodine u trećem kolu Super lige da će protivnik pokušati da iskoristi tešku situaciju u kojoj se njegov klub nalazi.

„Jagodina je nezgodan protivnik, ove godine su napravili najveći uspeh u istoriji i čeka nas teška utakmica. Disciplinovani su, gaje napadački fudbal, vole otvorenu igru. Mislim da neće igrati bunker, pokušaće da iskoriste tešku situaciju u kojoj se nalazimo“, rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Vermezović je kazao da će protiv Jagodine „sigurno početi“ mladi napadač Aleksandar Mitrović, dok će Libijac Mohamed Zabija biti van tima dok ne popravi ponašanje.

„Sve ima svoje granice, kod mene je disciplina na prvom mestu. Zabija dolazi sa prostora gde disciplina nije na nekom posebnom nivou i imao sam razumevanja, ali sam morao da presečem kada je to počelo da unosi nemir u ekipu. Njegovo ponašanje je prevršilo svaku meru. On čas hoće da ide iz kluba, čas hoće da ostane, ali ako ostane neće igrati ako nastavi sa ovakvim ponašanjem“, kazao je Vermezović.

Izvor[уреди]