Istvudovi saveti Andželini Džoli

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


19. септембар 2010.
LOS ANĐELES, 19. septembra 2010. (Beta) - Klint Istvud ponudio je nekoliko saveta svojoj prijateljici Andželini Džoli koja je igrala u njegovom filmu "Zamena" i koja se sprema da debituje kao rediteljka.

"Moj savet joj je da spava više od glumaca", izjavio je 80-godišnji Istivud časopisu Pipl na premijeri njegovog novog filma "Hereafter" na festivalu u Torontu koji se završava u nedelju. "Savetujem joj i da se okruži dobrom ekipom saradnika, da zna šta hoće da postigne i da se za to bori".

Andželina Džoli (35) biće i producent a i autorka je scenario za ljubavnu priču koja se događa u vreme rata u Bosni. Uprkos višestrukim obavezama koje je preuzela, Istvud je uveren da će ona uspeti u poduhvatu i napraviti remek-delo. "Ona je veoma inteligenta", objasnio je holivudski veteran. "Znam da će napraviti odličan film. Nisam sa njom razgovarao o tom konkretnom projektu, ali znam da je ništa neće zaustaviti. Ona je veoma odgovorna prema poslu i veoma bistra. Jedva čekam da vdim šta je napravila".


Извор[уреди]