Ilić: Motivisani pred početak sezone

Извор: Викиновости


13. jul 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić rekao je u petak da su on i njegovi saigrači silno motivisani i sa nestrpljenjem čekaju prvu utakmicu protiv Valete u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Nadam se uspešnoj sezoni, želimo da prođemo u Ligu šampiona i osvojimo prvenstvo i kup. Svi smo zdravi, silno motivisani i sa nestrpljenjem iščekujemo prvu utakmicu“, rekao je Ilić novinarima na stadionu Partizana.

Ilić je produžio ugovor sa crno-belima na još godinu dana.

„Želim igrama i svojim ponašanjem da opravdam ukazano poverenje i da budem zdrav. Nisam mnogo puta tokom karijere bio povređen. Ako budem pružao dobre igre i opravdavao trenerova očekivanja igraću još. Ostaviću fudbal kada budem osećao da je to - to“, kazao je Ilić.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da se nada da će Ilić i sledeće godine u ovo vreme produžiti ugovor, ali i da ga po završetku karijere čeka vrlo značajno mesto u klubu.

„Nadam se da ćemo dogodine produžiti ugovor na još godinu dana, a kada završi karijeru on će ostati u Partizanu. On je mnogo puta igrao jako dobro, na momente čak i maestralno. Njegov odnos prema radu uslovio je da se vrati u Partizan“, rekao je Tumbaković.

Izvor[уреди]