IT poslodavac iz snova stiže u Srbiju

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

12. april 2016.
(PRobjave) - Ove nedelje, srpsko tržište će postati bogatije za još jednu IT kompaniju svetskog glasa - DevLogic. Radi se o internacionalnoj kompaniji koja sa velikim uspehom posluje u domenu razvoja inovativnih softverskih rešenja za proizvode najsavremenije svetske tehnologije. DevLogic posluje u svetu punih 10 godina, a njene kancelarije se nalaze u San Francisku, Amsterdamu i Sarajevu.

Filozofija kojom se ova kompanija vodi jeste angažovanje najboljih i najtalentovanijih kadrova, kojima će pružiti vrhunski poslovni ambijent, kao i mogućnost rada na atraktivnim projektima, kako bi pokazali kreativnost u pravom svetlu. DevLogic ima visoke kriterijume selekcije svojih zaposlenih, jer im je cilj kvalitet, a ne brojnost zaposlenih. Firma bez kompleksne hijerarhije upravljanja i sa menadžmetnom koji pruža veliku podršku, razumevanje i fleksibilnost zaposlenima su ključne stvari koje čine DevLogic posebnom kompanijom na svetskom tržištu. Pored stručnosti zaposlenih, kompanija DevLogic stavlja akcenat na izgradnju i negovanje dobrih međuljudskih odnosa i održavanje zdrave radne atmosfere, kroz jačanje timskog duha.

Kompanija DevLogic je pripremila za buduće članove tima moderan i jedinstven prostor za rad o kome verovatno svaki zaposleni sanja kao i radnu atmosferu koja će učiniti da svaki zaposleni dolazi na posao sa osmehom na licu. U cilju povećanja produktivnosti i unapređenja međuljudskih odnosa, menadžment kompanije teži zdravom i podsticajnom radnom okruženju. Svesni činjenice da je neophodno uskladiti posao i zadovoljstvo da bi postigli željeni efekat, sprovode poseban sistem koji dugi niz godina uspešno funkcioniše u Americi, Holandiji i Bosni i Hercegovini.

Ono što se očekuje od zaposlenih su posvećenost u svakodnevnom radu i uklapanje u radni koncept koji je DevLogic izgradio u prethodnih 10 godina. Uzimajući to u obzir, pored standardnog radnog prostora, zaposleni će na raspolaganju imati i deo za opuštanje i rekreaciju koji, između ostalog, obuhvata bazen, teniski teren, teretanu, salu za fitnes, saunu, salu za video igrice i sobu za meditaciju.

S obzirom na to da je Srbija prepoznata kao tržište velikog potencijala IT sektora, kompanija DevLogic ima plan da kroz svoje poslovanje unapredi postojeće standarde u ovoj industriji. Stručnjaci iz oblasti IT-ja imaće jedinstvenu priliku da se zaposle u kompaniji koja postavlja najnovije trendove i svakodnevno implementira inovativne tehnike u kreiranju atraktivnih softverskih rešenja.

Više detalja o proizvodima za koje kompanija DevLogic razvija softverska rešenja biće poznato nakon velikog otvaranja firme koje je zakazano za ovu nedelju.

Srbija ima oko 2.000 IT kompanija koje zapošljavaju više od 6.000 visokoobrazovanih stručnjaka i nalazi se na vrhu liste atraktivnih lokacija najvećih svetskih IT kompanija, rezultati su najnovijih istraživanja. Srpska softverska industrija se nalazi između 30. i 50. mesta na svetskim listama, što je najbolji rezultat među privrednim granama u Srbiji, koja beleži stalan rast izvoza, a broj softverskih kompanija raste iz godine u godinu.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg