Hotelijeri sa Majorke na Staroj planini

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу23. јануар 2010.
BEOGRAD, 23. januara 2010. (Beta) - Hotelijeri sa Majorke zainteresovani su da posete Staru planinu i da se upoznaju sa mogućnostima ulaganja, izjavio je direktor javnog preduzeća Stara planina Slobodan Mihajlović.

"Dva predstavnika hotelijera sa Majorke doći će u Beograd na sajam turizma u februaru i tada ćemo ih odvesti na Staru planinu i dati im informacije o našim projektima", rekao je Mihajlović agenciji Beta. On je rekao da su ti hotelijeri zainteresovani za upravljanje hotelima i da je još rano govoriti o tome da li će učestvovati kao ulagači na Staroj planini, ali da je poseta prvi korak ka ozbiljnijoj saradnji.

"Posle dobre prezentacije, otvorićemo sve kanale saradnje i videćmo šta može da bude od obostranog interesa", rekao je Mihajlović. On je naveo da je su turističku i investicioni potencijali Stare planine predstavljeni na sajmu turizma u Madridu, gde je održana i konferencija za novinare na štandu Srbije. Prema njegovim rečima, kontakt sa španskim tržistem je od velikog značaja za Staru planinu.


Извор[уреди]