Harison Ford u Kaubojima i vanzemaljcima

Извор: Викиновости

8. април 2010.
LONDON, 8. aprila 2010. (Beta) - Holivudski glumac Harison Ford igraće sa Danijelom Krejgom u adaptaciji grafičkog romana "Kauboji i venzemaljci", potvrdio je režiser tog filma Džon Favro.

Favro, koji je režirao i "Ajron mena" i njegov nastavak, objavio je na društvenom sajtu Tviter da su glasine da će 68-godišnji Ford igrati u njegovom novom filmu istinite, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Film će biti priča o pokušaju kauboja da se odbrane od invazije vanzemaljaca.

"Molim vas prestanite da pitate da li Harison Ford igra u 'Kaubojima i venzemaljcima. U redu? Da, igra. Molim vas nemojte nikome da kažete", napisao je Favro. Harison Ford je poslednjih godina snimio malo uspešnih filmova. Njegov "Indijana Džons i Kraljevstvo kristalne lobanje" postiglo je komercijalni uspeh, ali je bio bio promašaj kod kritike. Nakon toga je snimio ljubavne drame kakve su "Extraordinary Measures" i "C r o s s i n g Over", bez većeg uspeha. Snimanje "Kauboja i vanzemaljaca" počeće na leto, a film će u bioskope stići u julu 2011.


Извор[уреди]