Gvinet Paltrou o postnatalnoj depresiji

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

11. април 2010.
LONDON, 11. aprila 2010. (Beta) - Glumica Gvinet Paltrou, majka dvoje male dece, priznala je da je prolazila kroz veliku emotivnu krizu posle rođenja sina Moziza.

"Bila sam na dnu. Bila sam robot. Ništa nisam osećala, Nisam imala nikakvih materinskih osećanja prema njemu. Bilo je jezivo", ispričala je 37-godišnja glumica na novi broj časopisa Vog. "Bogu hvala, nisam ni pomišljala da mu naškodim, ali nikako nisam mogla da se `uključim', a kad gledam njegove slike sa tri meseca, uopšte se ne sećam tog vremena", izjavila je dobitnica Oskara za glavnu ulogu u "Zaljubljenom Šekspiru".

"Moj problem je bio što nisam priznavala da nešto nije u redu. Ponašala sam kao da je sve normalno, a osećala sam se ludački". Gvinet Paltrou je dodala da joj je suprug, frontmen britanske grupe "Koldplej" Kris Martin pomogao da prevaziđe emotivne proleme. "Kris je bio taj koji je naglas rekao da nešto nije u redu. To je bilo ogromno olakšanje za mene jer je to bila potvrda da nisam sasvim svoja", navela je. "Počela sam da vežbam i da razmišljam o ponovnom radu... Bila sam izgradila zid oko sebe, a znam da to nije zdravo".


Извор[уреди]