Пређи на садржај

Grupna kupovina od sada i preko mobilnog telefona

Извор: Викиновости


7. septembar 2012.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - Kompanija KupiMe.com, vodeći regionalni portal za grupnu kupovinu, svojim korisnicima nudi besplatne Android i iPhone aplikacije za brži pristup i jednostavniji pregled najnovijih ponuda putem mobilnog telefona i tablet uređaja.

Prateći najpopularnije softverske trendove i koristeći nove tehnologije kompanija KupiMe.com je omogućila svojim korisnicima putem Android i iPhone aplikacije brži pristup i lakši pregled ponuda objavljenih na sajtu www.kupime.com, kao i kupovinu najboljih ponuda uz samo jedan klik preko mobilnog telefona ili tableta. Ovako kupljene ponude se mogu koristiti odmah i to bez štampanja kupona.

Aplikacija Kupime.com u potpunosti je besplatna za preuzimanje i dostupna je svim vlasnicima iPhone telefona ili telefona koji podržavaju Google Android operativni sistem.

Aplikaciju možete preuzeti iz Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.virtualni_atelier.kupimecom tj. iz App Store: http://itunes.apple.com/au/app/kupime.com/id554149632?mt=8

Nakon preuzimanja aplikacije, registrovani korisnici portala Kupime.com u aplikaciju se prijavljuju korišcenjem svog postojeceg korisnickog imena i lozinke. Korisnici koji još uvek nisu registrovani, mogu se registrovati putem ove aplikacije ili putem sajta.

Извор[уреди]