Gorica i Dragan od 10. maja na Radio Beogradu

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

27. април 2010.
BEOGRAD, 27. aprila 2010. (Beta) - Donedavni voditeljski duo Radio-televizije B92 Gorica Nešović i Dragan Ilić predstavljeni su u utorak u sedištu Radio-televizije Srbije kao nova pojačanja Prvog programa Radio-Beograda, gde će od 10. maja voditi jutarnji program "Buđenje".

Nešovićeva i Ilić su na konferenciji za novinare u Takovskoj 10 rekli da u finansijskom smislu nisu "prešli na jasle RTS-a", jer se "Buđenje", koje će ići radnim danima od 6.00 do 9.00, realizuje kao projekat njihove zajedničke produkcijske kuće "Supermiš".

"Nismo na plati Radio Beograda i RTS-a. Drago nam je zbog toga, jer je radio kao medij došao u fazu da može da se razvija na sličan način kao televizija, a preko radija možete lepše da realizujete projekte", rekla je Nešovićeva.

Ilić je istakao da je "Supermiš" svoj proizvod izneo na tržište, da je pregovarano sa tada matičnom kućom B92 i "sa drugim emiterima, nešto posredno, nešto direktno", i da je na kraju ponuda Radio Beograda i RTS-a bila "najjednostavnija, najbrža i najbolja".


Извор[уреди]