Пређи на садржај

Globa zbog spota na mestu Kenedijevog ubistva

Извор: Викиновости4. април 2010.
LOS ANĐELES, 4. aprila 2010. (Beta) - Američka soul pevačica Erika Badu koja je izazvala skandal kad se obnažila snimajući spot na mestu gde je ubijen predsednik Džon Kenedi, moraće da platni novčanu kaznu, javili su američki mediji.

U spotu "Window Seat" u trajanju od pet minuta i 35 sekundi, Erika Badu izlazi iz automobila, toplo odevena, i zavodljivim koracima se upućuje ka mestu gde je Kenedi ubijen 22. novembra 1963. u Dalasu, u američkoj saveznoj državi Teksas. Dok hoda, pevačica se svlači, a kad ostane naga, pravi se da su je pogodili hici i pada na trotoar.

Pomoćnik šefa dalaske policije ispričao je listu Dalas morning njuz da se jedan očevidac žalio jer je video Eriku Badu "kako se svlači na javnom mestu".

Taj svedok je žena koja se na mestu događaja zatekla sa dvoje male deca i koja je bila šokirana, dodao je predstavnik policije.

Erika Badu bi iduće nedelje trebalo da plati kaznu za nepristojnu vožnju što je slično kazni za prekršaj u saobraćaju, precizirao je on. Predviđena globa je 500 dolara. Pevačica je na sajtu Tviter napisala da je ideja bila da se "oslobodi slojeva demona koji su je inhibirali".


Извор[уреди]