Frida Privilege Club dan zaljubljenih

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


Beograd (PRObjave) Na mestu gde se prijatelji sastaju, plešu i slave život, u restoranu Cantina de Frida, na Dan zaljubljenih, promovisan je Frida Privilege Club koji okuplja 120 članova, najvernije goste restorana među kojima su i Sergej Ćetković, Aleksandra Radović, Ivan Ivanović, Mima Karadžić, Zoran Kesić, Suzana Perić i mnogi drugi. Inspirisana nepresušnim stvaralaštvom i živopisnom ličnošću umetnice Fride Kalo, modni dizajner Suzana Perić za ovu priliku kreirala je motiv za majicu, koja je predstavljena u okviru proslave. Specijalno veče obogatio je nastup proslavljenog umetnika Nena Belana.

"Lični odnos i posebna briga za svakog našeg gosta oduvek su bili osnovni principi rada restorana Cantina de Frida. Osnivanjem kluba privilegovanih želeli smo da omogućimo najvernijim gostima da se u svom omiljenom restoranu osećaju još prijatnije, uz posebne pogodnosti." rekao je Milo Martinović, suvlasnik restorana.

Zabava i dobro raspoloženje, koji su počeli u 20.00 časova, trajali su do duboko u noć. Svi prisutni uživali su uz hitove iz duge i plodne Belanove karijere, od pesama Pričaj mi o ljubavi i Stojin na kantunu, iz perioda grupe Đavoli, do pesama Sunčan dan i Rijeka snova, najizvođenije pesme u domaćem etru proteklih godina.

Bar-restoran Cantina de Frida od samog početka diferencirao se od objekata sličnog karaktera tako što se trudio da svojim gostima, pored izuzetnog jelovnika, obezbedi i poseban ugođaj u vidu individualnog pristupa i kvalitetne zabave. Dobra hrana po originalnim receptima argentinsko-španske, meksičke i kuhinje Mediterana i odličan provod doprineli su da Cantina de Frida postane jedno od omiljenih mesta za izlazak, kako u toku dana, tako i u večernjim satima, tokom čitave nedelje.

Извор[уреди]

  • PRObjave [URL „FRIDA PRIVILEGE CLUB DAN ZALJUBLJENIH”] PRObjave, 2. mart 2011. (српски)Bookmark-new.svg