Film LJubav napokon u Kulturnom centru Grad

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


3. новембар 2010.
BEOGRAD, 3. novembra 2010. (Beta) - Film "LJubav napokon", koji je nastao u okviru projekta "Pristup uslugama koje tretiraju polno i reproduktivno zdravlja za raseljene i Rome, žene i mlade", premijerno će biti prikazan 5. novembra u Kulturnom centru Grad u Beogradu.

U saopštenju organizatora se navodi da je film, u kome učestvuju glumci-amateri nastao sa idejom da na zanimljiv i mladima blizak način predstavi teme u vezi sa polnim i reproduktivnim zdravljem, stupanje u seksualne odnose, zaštitu od polnih bolesti, planiranje porodice, trudnoću, abortus.

Film će biti korišćen u edukaciji, kako bi inicirao razmišljanje mladih o temama za koje često nemaju prave sagovornike. Film traje 29 minuta, a nastao je u produkciji "Baboon production" iz Beograda.

Projekat "Pristup uskugama koje tretiraju polno i reproduktivno zdravlje za raseljene i Rome, žene i mlade" na jugu Srbije finansiraju Evropska unija i CARE Nemačka, a sprovodi ga CARE Srbija u saradnji sa partnerskim organizacijama Nexus, Centar E8, Narodni parlament i Generator.


Извор[уреди]