FSS o Antiću nakon odluke FIFA

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

21. јул 2010.
Beograd, (Beta) - Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučio je u sredu da konačnu odluku o sudbini selektora fudbalske reprezentacije Radomira Antića donese nakon odluke Disciplinske komisije FIFA o žalbi na suspenziju na četiri meča.

„Ako ostane odluka o četiri utakmice suspenzije, ozbiljno ćemo razmotriti šta i kako dalje. Najbolje bi bilo da kazna bude potpuno ukinuta ili smanjena. Imamo selektora i nismo raspravljali o drugim rešenjima, ali potrebno je da neko sedi i na klupi na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo“, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik FSS Dragoljub Vukadinović.

Selektor fudbalske reprezentacije Radomir Antić kažnjen je 7. jula zbog neprimerenog ponašanja posle utakmice sa Australijom sa četiri utakmice suspenzije i 14.000 švajcarskih franaka. F S S se žalio na tu kaznu. Vukadinović je izrazio očekivanje da će FIFA do početka avgusta raspravljati o žalbi na kaznu Antića i dodao da će Savez iskoristiti svoj uticaj da ishod žalbe bude pozitivan.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvu u fudbalu u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine počinju 3. septembra i traju do novembra 2011. godine.

Извор[уреди]