Ejmi Vajnhaus se leči, novi album kasni

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


30. мај 2011.
LONDON, 30. maja 2011. (Beta) - Treći album Ejmi Vajnhaus stići će u prodavnice kasnije nego što je bilo planirano zbog pevačicinog lečenja od zavisnosti od alkohola, objavio je magazin Pipl.

"Najzad je dovršila album i spreman je za objavljivanje. Trebalo je da se dogovore o datumu, a onda se ovo dogodilo", rekao je Piplu neimenovani izvor. "Ponovo je na lečenju i tamo će ostati neko vreme, pa moramo da sačekamo i da vidimo. Ali, nema načina da se odredi datum objavljivanja albuma dok se ne bude znalo kada će biti otpuštena" iz bolnice Prajori u Londonu. Pevačicin predstavnik za štampu potvrdio je da se Ejmi Vajnhaus "podvrgla medicinskom tretmanu", kako bi spremno dočekala početak evropske turneje. "Ostaće u bolnici Prajori po savetu lekara", kazao je Kris Gudman.

Ejmi Vajnhaus objavila je debi album "Frank" 2003. Njen naredni album "Back To Black" iz 2006. doneo joj je svetsku slavu i pet nagrada Gremi. Ipak, njena muzika poslednjih godina je u senci problema sa zakonom i drogom. Pevačica je u januaru boravila na kratkoj turneji po Brazilu, a evropsku turneju otvoriće 18. juna u Beogradu.


Извор[уреди]